MACE@Vivarium
Postponed until 2021 Autotron

MACE@Vivarium 2020 - ONLINE

[Translate to English:]

Vanwege de huidige stand van zaken omtrent COVID-19 heeft de organisatie van Vivarium helaas moeten besluiten de reguliere editie van 2020 uit te stellen.

 

Al snel nadat we dat pijnlijke besluit hebben moeten nemen, zijn wij met een online alternatief gekomen: https://www.vivariumbeurs.nl/online.

Vivarium zoals wij allemaal kennen brengt jaarlijks ruimschoots meer dan tien duizend bezoekers bijeen uit binnen- en buitenland. De gedachte dat er tussen al die duizenden mensen 1 persoon kan lopen die bezoekers, standhouders en ook onze vrijwilligers een levensbedreigende ziekte kan overbrengen, is voor ons ondraaglijk.  Dat risico willen wij onder geen enkele voorwaarde lopen. En daardoor is er dit jaar dan ook geen reguliere editie van Vivarium

Vooralsnog gaan wij er vanuit dat dit slechts een uitstel is, waarbij  de volgende editie van Vivarium in 2021 zal kunnen plaats vinden. Maar gezien de ontwikkelingen rond COVID-19 is dat uiteraard niet met zekerheid te zeggen

Geniet daarom dit jaar in ieder geval met ons mee van 2 dagen lang Vivarium TV, 2 virtuele beurshallen vol standhouders, meer dan 50 standhouders en vele aanbiedingen die een bezoekje aan de virtuele beursvloer de moeite waard maken!

 Vivarium Online gaat plaats vinden op 28 & 29 November

Tot dan; blijf gezond, blijf veilig en steun je lokale aquarium- en/of terrariumwinkel!

Team Vivarium